A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Гординя Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

СВЯТО ВЕЛИКОДНЯ У САДОЧКУ

У дошкільній групі "Веселка" при Гординянській гімназії вихователі провели захід "Як Колобок з Пасочкою подружився". На святі діточки співали, танцювали, розмальовували писанки, розказували віршики. Нехай у ці передсвяткові дні наші душі будуть багаті на добро, як святковий стіл, чисті як Великодній рушник і веселі як українські писанки. А Великодні дзвони принесуть у наші домівки радість, віру, надію, перемогу, мир. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

18:36 12.04.2023

ШКІЛЬНИЙ ЕТАП ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНОЇ ГРИ «СОКІЛ» («ДЖУРА»)

У Гординянській гімназії відбувся шкільний етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).  Ця гра є системною формою позакласної роботи з військово-патріотичного та морально-етичного виховання учнівської молоді, спортивно-оздоровчої роботи, прогресивною формою учнівського самоврядування, важливим засобом формування національно- патріотичної свідомості дітей та молоді. Випробувати власні сили зголосились рої «Патріоти» (7-9 кл.) та «Молода Січ» (6-8 кл.). Учні мали змогу загартувати свій дух, випробувати себе у різноманітних спортивних змаганнях, взяти участь у конкурсі з першої медичної допомоги «Рятівник» та у грі-вікторині «Відун» , де перевірили свої знання з історії України. Рої активно та відповідально пройшли всі етапи гри, а позитивна атмосфера сприяла формуванню національно-патріотичних цінностей.

15:24 07.04.2023

ЗАНЯТТЯ "ПРОГУЛЯНКА З М'ЯЧИКОМ ДО ВЕСНЯНОГО ЛІСУ"

У групі "Веселка" при Гординянській гімназії вихователем Лівач Н.Я. проведено заняття "Прогулянка з м'ячиком до весняного лісу", де діти засвоїли послідовність чисел у ряді, закріпили знання складу, удосконалили вміння рахувати в межах 10 прямою та оберненою лічбою; закріпили вміння розв'язувати логічні задачі; закріпили геометричні фігури за допомогою аплікації "Берізка", виховували дружні стосунки та інтерес до занять з математики.

15:19 07.04.2023

ЗАСІДАННЯ АТЕСТАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ

30 березня 2023 р. відбулось четверте засідання атестаційної комісії І рівня Гординянської гімназії, на якому розглядались такі питання:

18:56 30.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено