A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Гординя Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

ТЕМАТИЧНИЙ УРОК ЩОДО ПРАВИЛ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ ТА БЕЗПЕЧНОЇ ПОВЕДІНКИ

04 жовтня 2022 року фахівцем групи ОР на НС 8 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Львівській області Романом Глушком проведено тематичний урок з учнями Гординянської гімназії щодо основних вимог Правил пожежної безпеки, поводження при виявленні вибухонебезпечних предметів, заходів під час перебування на воді (кризі), безпечної поведінки у горах.

14:10 05.10.2022

ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРИРОДООХОРОННА АКЦІЯ "ПТАХ РОКУ" 2022

Учні гімназії взяли участь у щорічній природоохоронній акції «Ластівка міська (Delichon urbicum)– птах року 2022». Мета акції – привернути увагу юних натуралістів до проблем екології, охорони птахів та їхніх природних біотопів, залучення учнів до активної природоохоронної роботи. Учасники акції намалювали творчі малюнки на тему «Ластівка міська».

13:22 03.10.2022

"ВЕСЕЛІ СТАРТИ" ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ДНЯ ШКІЛЬНОГО СПОРТУ

30 вересня 2022 р. у Гординянській гімназії вчитель фізичної культури Стефан Белей провів з учнями 2 класу "Веселі старти", присвячені Європейському дню шкільного спорту. Спортивне свято допомогло сформувати у школярів бажання бути сильними, спритними та витривалими. Спільна діяльність, долання труднощів зміцнюють дитячий колектив, пробуджують почуття відповідальності.

14:56 30.09.2022

ІНФОРМАЦІЙНА ГОДИНА "ТРАГЕДІЯ БАБИНОГО ЯРУ"

29.09.1941 р. в захопленому Києві почалися події, які ввійшли в історію під назвою "Трагедія Бабиного Яру". Саме тому 29 вересня 2022 року вчитель історії Білинський Т.Т. провів інформаційну годину з учнями Гординянської гімназії. Учні переглянули відео, вчитель розказав про ці трагічні події, які сколихнули весь світ.

14:34 30.09.2022

ДЕНЬ ЄВРОПЕЙСЬКИХ МОВ

 26 вересня , вчителем англійської мови, Мороз Л.Я., було проведено інформаційну годину " Європа багата мовами" приурочену Дню європейських мов.                       Метою заходу було проінформувати учнів про різноманітність європейських мов, заохотити їх до вивчення іноземної мови в школі та показати, що наша рідна мова займає особливе місце серед решти європейських мов і є для нас на першому місці, особливо в такий непростий час.

12:41 26.09.2022

ІНФОРМАЦІЙНА ГОДИНА ПРИСВЯЧЕНА ВСЕСВІТНЬОМУ ДНЮ МИРУ "ХАЙ БУДЕ МИР НА ВСІЙ ЗЕМЛІ"

21 вересня 2022 року в Гординянській гімназії вчителем історії Білинським Т.Т. та вчителями початкових класів Чепіль О.Й. та Воробець О.Й. разом з їхніми вихованцями 1, 3, 5, 6 та 9 класами проведено інформаційну годину по темі: "Хай буде мир на всій землі". Метою цього заходу було довести до учнів, що цей день покликаний змусити людей не тільки задуматись про мир, а й зробити щось заради досягнення миру.

13:39 21.09.2022

НАГОРОДЖЕННЯ ОБДАРОВАНИХ ДІТЕЙ

   Сьогодні у Гординянській гімназії відбулося урочисте вручення премій переможцям музичних конкурсів. У дружньому колі начальник відділу освіти, молоді та спорту Алла Ковталюк та голова міської ради Богдан Юзвяк відзначили учнів-переможців та нагородили дипломами, грошовими преміями.

12:35 21.09.2022

ПРАКТИЧНЕ ТРЕНУВАННЯ ПІД ЧАС ОГОЛОШЕННЯ СИГНАЛУ "ПОВІТРЯНА ТРИВОГА"

12 вересня 2022 року фахівець групи організації реагування на надзвичайні ситуації 8 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Львівській області Глушко Роман Романович разом з учнями гімназії провів практичне тренування щодо дій у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій і пожеж, а також безпечної швидкої евакуації людей під час оголошення сигналу "Повітряна тривога". Також представник ДСНС пригадав дітям основні вимоги щодо правил пожежної безпеки, поводження при виявлені вибухонебезпечних предметів, заходів під час перебування на воді та кризі та безпечної поведінки у горах.

17:19 12.09.2022

ФЛЕШМОБ #ПОДЯКУЙ_ГЕРОЮ

200 днів незламності! Учні Гординянської гімназії долучилися до флешмобу #подякуй_Герою. Ми дякуємо воїнам за ранок, за можливість дихати й жити!!! Слава Україні!

16:34 12.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено