A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Гординя Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

СВЯТОВ ПЕРШОГО ДЗВОНИКА

Ось і промайнуло літо! У черговий раз гімназія гостинно відчинила для учнів свої двері і запросила у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети. Свято першого дзвоника з учнями, вчителями та батьками розділили парох с. Гординя о. Олег Губик, голова Новокалинівської об’єднаної територіальної громади Богдан Юзвяк, начальник відділу освіти, молоді та спорту Алла Ковталюк. З урочистим словом до присутніх звернувся директор гімназії Іван Совінський, він побажав учням нових здобутків, здоров’я, переможного миру та закінчення війни! Бажаємо усім мирного та щасливого навчального року!

14:47 01.09.2023

ЕКСКУРСІЯ В ДЕРЖАВНИЙ ІСТОРИКО-КУЛЬТУРНИЙ ЗАПОВІДНИК «НАГУЄВИЧІ»

Сьогодні учні Гординянської гімназії відвідали державний історико-культурний заповідник «Нагуєвичі», де народився та виріс український Каменяр Іван Якович Франко. Діти ознайомилися з дитячими роками поета, побачили батьківську хату та кузню, пройшлися стежками, якими ходив Іван Франко. Кожен отримав багато вражень та позитивних емоцій.

20:50 21.08.2023

Національна поліція України попереджає про шахрайства!

Шахрайські дії різноманітні настільки, наскільки різноманітні відносини між людьми. Вони є наслідком обороту товарів, використання онлайн сервісів або банківських карт. Тому кожна сфера привертає до себе зловмисників, які постійно винаходять нові способи розкрадання грошей.

09:22 23.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено