A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Гординя Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

ВИХОВНИЙ ЗАХІД "ВЕСНА З ЗИМОЮ СПЕРЕЧАЮТЬСЯ, У НАСТРОЯХ ЗМАГАЮТЬСЯ"

15 лютого християнська церква вшановує урочистим Богослужінням одне з найбільших свят – Стрітення Господнє. Відзначають його в пам’ять про те, як Свята Діва Марія принесла до Єрусалимського Храму Ісуса Христа на 40-й день після народження. За народними повір’ями цього дня зима зустрічається з весною.

16:40 15.02.2023

ТИЖДЕНЬ МАТЕМАТИКИ

З 6 по 10 лютого 2023 року в Гординянській гімназії успішно провівся тиждень математики! Під керівництвом вчителів Войтович Т.М. та Петречко В.М., учні 5-9 класів взяли участь в ряді захоплюючих освітніх заходів.

16:56 10.02.2023

"16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА"

З 25 листопада по 10 грудня 2022р. у Гординянській гімназії відбулася Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». Метою акції було підвищення обізнаності молодого покоління щодо зменшення кількості випадків насильства з боку однолітків у школах та формування нетерпимого ставлення до будь-якого виду насильства. Класні керевники па заступник директора провели ряд інформаційних годин та годин спілкування з школярами. У заходах взяли участь учні 1-9 класів, які змістовно представили свої роботи.

21:32 10.12.2022

ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

День Збройних Сил України — це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою. З нагоди відзначення цього свята 06.12.2022 року в Гординянській гімназії педагог-організатор Ганна Белей провела з учнями виховну годину «Зі святом, захисники!». Також школярі створили привітальну стіннівку для свого вчителя, який захищає нас на фронті, Хоми Михайла Богдановича, з найщирішими привітаннями та побажаннями, а учні початкових класів разом зі своїми наставниками намалювали малюночки та створили вітальні листівки для наших захисників.

16:04 06.12.2022

ТИЖДЕНЬ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

З 28.11.22 р. по 02.12.22 р. у Гординянській гімназії проходив тиждень англійської мови "English Week". В рамках тижня вчителі Мороз Л.Я. та Єріженко Т.С. провели ряд заходів: конкурс " Хто знає англійську найкраще " між учнями 7-9 класів; урок-квест "Моя улюблена літера", в якому брали участь початкові класи; гра - квест "Цікава англійська" з учнями 3-4 класів; учні 5 і 6 класу підготували тематичні стінгазети. Всі заходи пройшли цікаво, весело та енергійно!

18:10 02.12.2022

ГОДИНА СПІЛКУВАННЯ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ІНВАЛІДІВ "ДОПОМОЖИ ТОМУ, ХТО ЦЬОГО ПОТРЕБУЄ"

Напередодні Міжнародного дня інвалідів класний керівник 6 класу Ганна Белей провела зі своїми учнями годину спілкування «Допоможи тому, хто цього потребує». Школярі переглянули презентацію «Відкрий серце для добра», мультфільм «Подарунок», виконали вправи «Квітка допомоги» та «Серце милосердя».

16:12 02.12.2022

ІНФОРМАЦІЙНА ГОДИНА "ЛЮДИНА, ЩО ПРАГНУЛА ЗРОБИТИ ЛЮДСТВО ДОСКОНАЛИМ" ДО 335-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ДЖОНАТАНА СВІФТА

30.11.2022 року у Гординянській гімназії вчителем зарубіжної літератури Монастирською В.А. було проведено інформаційну годину "Людина, що прагнула зробити людство досконалим" приурочену 335 річниці від дня народження англійського письменника, поета, сатирика, публіциста, церковного діяча Джонатана Свіфта.

21:51 30.11.2022

ГОДИНА СПІЛКУВАННЯ, ПРИУРОЧЕНА ДНЮ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ «НА ВІКНІ СВІЧА МИГОТІЛА»

Мало знайдеться не тільки в історії України, а й світу таких жахливих трагедій, як голодомор 1932-1933 років, який випав на долю народу України. Голод – це не тільки смерть, а й духовна руїна, знищення здорової народної моралі, втрата ідеалів, занепад культури, рідної мови, традицій. Сьогодні, коли від початку голодомору минуло десятки років, ми не маємо права забувати про цей страшний злочин. 25 листопада 2022 року у Гординянській гімназії педагогом-організатором Ганною Белей проведено годину спілкування , приурочену Дню пам’яті жертв голодомору «На вікні свіча миготіла». Учні переглянули фільм «Голодомор 1932-1933р.р. Пам’ятаємо», взяли участь в акції «Незабудки пам'яті», хвилиною мовчання вшанували пам'ять жертв голодомору. Нехай ця страшна сторінка нашої історії ніколи більше не повториться!

15:48 25.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено