A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Гординя Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Оновлення інтер'єру

З кожним роком інтер’єр Гординянської СЗШ оновлюється та стає сучасним. Не став винятком і цей рік. Для актової зали придбано нові сучасні крісла. За це щиро вдячний педагогічний та учнівський колектив голові Новокалинівської ОТГ Юзвяку Б.О. та Каркач Я.І. Дякуємо за створення належних умов для освітнього простору. Підтримка школи — це свідчення небайдужого ставлення до її проблем та розуміння важливості виховання підростаючого покоління.

13:48 24.09.2020

Європейський день мов

25 вересня 2020 року у Гординянській СЗШ I-II ст. відзначили Європейський день мов, який став вже традиційним. Ця подія не просто нагадує про те, що існує багато мов, але ще й спонукає школярів вивчати їх. Розпочався день танцювальним флешмобом «Побачення з мовою», який підготували учні 6-7 класів разом з вчителем англійської мови Ваврин М.В. Не обійшлося і без захопливих квестів. Цікаво та інформаційно-насичено пройшов урок-квест «Двомовність кожного європейця» для учнів 3-4 класів, який провела вчитель англійської мови Мороз Л.Я. Проведені заходи ще раз довели наскільки важливо вивчати іноземні мови. Знати як мінімум ще одну мову – це не просто норма

13:40 24.09.2020

Віртуальна подорож третьокласників

22 вересня 2020р. на уроці інтегрованого курсу «Я досліджую світ» під час вивчення теми «Як спланувати подорож» третьокласники продовжили знайомство з Вінниччиною, а саме з продукцією Козятинського м’ясокомбінату. Учні, переглянувши відео, спробували себе в образі маленьких кулінарів-жевжиків і виготовили під керівництвом учителя Воробець О.Й. фаст-фуди. Школярі дійшли висновку, що цією їжею не варто захоплюватися.

12:24 22.09.2020

Відзначення 60-річчя від дня народження української письменниці Оксани Стефанівни Забужко

18 вересня 2020 року за участі вчителя української мови та літератури з учнями 9 класу проведено презентацію навчального проєкту "Творча діяльність Оксани Забужко", приурочену 60-річчю від дня народження української письменниці Оксани Стефанівни Забужко. Під час презентації учні осягнули художній світ поетеси, який побудований на засадах української ментальності, а також дізналися про те, що її творчість спрямована на закономірностях історичного поступу народу, що вводить українську літературу у світовий контекст.

14:24 18.09.2020

Всеукраїнського тижня з протидії булінгу

17 вересня 2020р. в рамках Всеукраїнського тижня з протидії булінгу вчителі початкових класів для своїх вихованців організували годину спілкування "Досить цькувати,давай товаришувати".Також було переглянуто та обговорено відеоролики:"Які у мене цінності","З яких слів потрібно почати діалог в школі".Проведені заходи у школі спрямовані на інформування учасників освітнього процесу та формування нетерпимості до булінгу.

17:41 17.09.2020

Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу

З 16 по 20 вересня 2020р. проходить Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу. З цієї нагоди класні керівники 5, 7-9класів зі своїми вихованцями провели профілактичну бесіду "Протидія булінгу в учнівському колективі". Учні ознайомилися з поняттям булінгу, його формами та проявами; переглянули відеоролики про наслідки булінгу в учнівському середовищі; навчилися розпізнавати агресора і допомагати дітям, які не можуть захистити себе.

18:10 16.09.2020

Міжнародний день грамотності

Уже понад п’ятдесят років під патронатом ЮНЕСКО 8 вересня світ відзначає Міжнародний день грамотності. Здавалося б, навіщо цей день — адже всі вміють читати і писати, а сучасні діти освоюють планшет раніше, ніж починають ходити? Насправді ж майже 800 мільйонів людей не можуть прочитати цей текст. А отже, вони не можуть ставати ерудованішими, не можуть читати чудові твори, не можуть побудувати кар'єру — іншими словами, вони втрачають безліч шансів зробити своє життя кращим.

14:06 08.09.2020

День знань

1 вересня 2020 року розпочався новий навчальний рік. Нелегкий, непередбачуваний із новими правилами. Класні керівники провели перший урок до Дня знань «Культура здорового способу життя у нових обставинах».  Ознайомили учнів з COVID-19, шляхами передачі інфекції, та як діяти в умовах нового коронавірусу, на які симптоми звертати увагу

13:03 01.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено