A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Гординя Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Заходи, приурочені 155-річчю від дня народження митрополита Андрея Шептицького

9 грудня 2020р.в теплій атмосфері Гординянської СЗШ І-ІІ ступенів проведено ряд заходів приурочених 155-річчю від дня народження митрополита Андрея Шептицького.Вчитель основ християнської етики Ваврин М.В. з учнями 6-7 класів провела урок «Добрий пастор і Великий громадянин»,а класні керівники 5,8 класів Монастирська В.А. та Войтович Т.М. провели годину спілкування « Андрей Шептицький-духовний лідер українського народу». Школярі засвоїли історію про життя та діяльність однієї з найвизначніших постатей нової історії України; переглянули уривки з фільмів про митрополита, який мав надзвичайний, навіть вирішальний вплив на українське населення та ознайомилися з книжковою виставкою «Слідами митрополита».

11:42 09.12.2020

Інформаційна година "Борець за незалежність України ХХ сторіччя"

8 грудня 2020 року вчитель історії Білинський Т.Т. провів інформаційну годину "Борець за незалежність України ХХ сторіччя",присвячену 130 річчю від дня народження Андрія Мельника.Учні дізналися про історію України у період діяльності Організації Українських Націоналістів під проводом Андрія Мельника.8 грудня 2020 року вчитель історії Білинський Т.Т. провів інформаційну годину "Борець за незалежність України ХХ сторіччя",присвячену 130 річчю від дня народження Андрія Мельника.Учні дізналися про історію України у період діяльності Організації Українських Націоналістів під проводом Андрія Мельника. 

11:35 08.12.2020

Виховний захід "Мужність і відвага крізь віки", приурочений Дню Збройних сил України

З метою формування і розвитку мотивації, спрямованої на підготовку до захисту держави і служби у Збройних силах України, військово-професійної орієнтації молоді, розширенню і поглибленню національно-громадянських і військово-патріотичних уявлень і знань у Гординянській СЗШ I-II ст. 7.12.2020 року педагогом-організатором Белей Г. С. проведено виховний захід "Мужність і відвага крізь віки", приурочений Дню Збройних сил України.Учні переглянули фільм про розвиток та становлення української армії, взяли участь в інформаційній грі «Правда чи дія?», де активно змогли проявити свої знання та вміння з військово-патріотичного виховання.

11:42 07.12.2020

Міжнародний день людей з обмеженими можливостями

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя. Цей день покликаний більш пильно звернути нашу увагу на тих, хто живе поруч, і простягти руку тому, хто потребує допомоги. З цієї нагоди педагогом-організатором Белей Г. С. проведено годину спілкування «Відкрий серце для добра». Метою заходу було донести до школярів усвідомлення життєвих проблем людей, які потребують особливої уваги і милосердя. Учні побачили, що обмежені можливості це не вирок, переглянувши інформаційні відеоролики «Нескорені», «Дивіться на нас, як на рівних». На завершення заходу учні долучились до акції «Даруємо тепло наших сердець і рук».

13:54 03.12.2020

Екскурсія на могилу борцям за волю і незалежність України часів ОУН-УПА

3 грудня 2020 року вчитель історії Білинський Т.Т. разом з учнями Гординянської школи відвідали імпровізовану могилу борцям за волю і незалежність України часів ОУН-УПА у с. Гординя. Під час екскурсії учні ознайомилися з історією відомих учасників національно-визвольної боротьби: Іваном Наконечним, о. Юрієм Гошкою та сестрами Білинськими…

13:50 03.12.2020

Всесвітній день боротьби зі СНІДом

1 грудня щорічно у всьому світі відзначають Всесвітній день боротьби зі СНІДом,який нагадує людству про те,яку загрозу для життя несе ця хвороба.З метою покращення рівня обізнаності учнівської молоді з причинами поширення,профілактики та лікування цієї хвороби та толерантного ставлення до ВІЛ-інфікованих учителем біології Тимців Т.Г. проведено інформаційну годину «ВІЛ/СНІД:передбачити,уникнути,не захворіти» .У вигляді інформаційних повідомлень школярі ознайомились зі шляхами передачі інфекції,переглянули відеоролик про статистичні дані щодо захворюваності ВІЛ-інфекції. Учні та вчителі підтримали акцію "Червона стрічка", що означає "Я знаю про проблему ВІЛ/СНІДу і я не байдужий до неї". На завершення заходу з учнями був проведений флешмоб «Зупинимо СНІД разом» та роздано пам’ятки «Не дай СНІДу шанс».

13:50 01.12.2020

День пам'яті жертв голодомору

Голодомор 1932-1933 років – страшна трагедія в історії нашої держави, яка забрала життя мільйонів людей. З метою вшанування пам'яті жертв Голодомору 27.11.2020 року у Гординянській СЗШ I-II ст. педагогом-організатором Белей Г. С. було проведено інформаційно-виховний захід. Учні читали вірші, переглянули фільм «Голод 33 – біль душі і пам'ять серця», серцем торкнулися історій очевидців цієї страшної події, хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих.Учні школи дали обіцянку, що 28.11.2020р. о 16.00 год. підтримають акцію "Запали свічку"

13:48 27.11.2020

Проведення тижня зарубіжної літератури

З 23.11.2020р. по 27.11.2020р. у Гординянській СЗШ І-ІІ ст. Монастирською В.А. був проведений тиждень зарубіжної літератури. Учні подорожували сторінками улюблених книг, брали участь у конкурсах віршів зарубіжних поетів та ілюстрацій «Сторінками улюблених героїв», вікторині «Літературні розумники». Також було організовано книжкову виставку «Книги-морська глибина…». Школярі багато цікавого дізналися про життя і творчість письменників, збагатилися знаннями про кращі твори зарубіжної літератури. Під час проведення заходів учні продемонстрували творчі здібності, ерудицію, глибокі знання з предмета.

13:47 27.11.2020

Відзначення Дня Гідності і Свободи

#gdignity #gdignityUkraine 21 листопада в Україні відзначають День Гідності і Свободи. Цей день – це вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили життя українців, їх бачення світу, своєї держави і себе.

13:28 21.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено