A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Гординя Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Інструктажі з безпеки життєдіяльності на час осінніх канікул

26-27 жовтня 2020 року класні керівники Гординянської СЗШ І-ІІ ст. провели з учнями інструктажі з безпеки життєдіяльності на час осінніх канікул та бесіди щодо попередження захворювання гострої респіраторної хвороби COVID-19.Учні отримали пам’ятки з безпечної поведінки на час канікул.

13:39 27.10.2020

Навчальна евакуація

    26 жовтня 2020року в Гординянській СЗШ І-ІІ ст проведено практично-тренувальне заняття з евакуації учнів під час виникнення надзвичайних ситуацій.Під час заняття учасники освітнього процесу продемонстрували свої злагоджені дії.

13:36 26.10.2020

Загальношкільне свято «Ми роду козацького діти»

15 жовтня 2020 року у стінах Гординянської СЗШ I-II ст. вирував козацький дух. Учні школи разом з педагогом-організатором Белей Г. С. організували загальношкільне свято «Ми роду козацького діти», приурочене Дню Захисника України. Метою якого було вшанування мужності та героїзму захисників Вітчизни,традицій і звитяг українського народу. Вчитель історії Білинський Т.Т. ознайомив учнів з історією заснування цього свята.

23:08 21.10.2020

Свято осені

«Осінь, наша осінь золота, в гості ти до нас прийшла…»

23:07 15.10.2020

Слава козацька вічно жива

Напередодні Дня українського козацтва у дошкільній групі «Веселка» проведено виховний захід «Слава козацька вічно жива», під керівництвом вихователів Дубей М.Й. та Лівач Н.Я.. Це свято проведено з метою вшанування мужності та героїзму захисників українського народу. Під час заходу дошкільнята взяли участь у козацьких забавах та конкурсах: «Перевага руки», «Лава-на-лаву», «Повзунець» і «Збий кеглі». Маленькі козачата з честю зуміли пройти труднощі та перешкоди. В змаганнях перемогла дружба. На завершення заходу проведено флешмоб «Козацькому роду нема переводу».

23:06 13.10.2020

підсумкове заняття англійської мови на тему «Овочі»

12 жовтня 2020 р. у дошкільній групі «Веселка» проведено підсумкове заняття англійської мови на тему «Овочі». Під час заняття діти разом з керівником гуртка Ваврин М.В. повторили лексичний матеріал даної теми, закріпили знання назв і характерних ознак найбільш поширених видів овочів та брали участь в дидактичних іграх: «Vegetables», «What’s missing» і «Please, show me…».

23:04 12.10.2020

Осінні фантазії

9 жовтня 2020р. фоє нашої школи засяяло яскравими фарбами осені. Яскраве розмаїття кольорів цієї пори року надихнуло учнів на створення чудових і різноманітних робіт,які були незвичайні,і кожна по-своєму вражала своєю фантазією, красою і винахідливістю. На розгляд журі кожен учасник виставки-конкурсу «Осінні фантазії» представив виготовлений власноруч виріб та вміло його захистив. За рішенням журі визначено переможців конкурсу,а саме:

04:02 09.10.2020

Відродження Олімпійських ігор сучасності

В рамках Олімпійського тижня з 5 по 8 жовтня 2020 року учні 9 класу переглянули відеофільм «Відродження Олімпійських ігор сучасності». Дев’ятикласники дізналися про Олімпійські види спорту, які входять до програми Олімпійських ігор, довідалися про першу участь команди України на Олімпійських іграх у 1994 році. Крім того, серед учнів 5-7 класів відбувся турнір з шахів і шашок. Переможцями турніру стали учні 5 класу. Вчитель фізичної культури Хома М.Б. вручив дипломи переможцям.

04:02 08.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено