A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Гординя Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Відкритий урок «Добро починається із тебе»

13 листопада 2020 року вчитель початкових класів Фурдин Е.О. з учнями 4 класу Гординянської СЗШ І-ІІст. провела відкритий урок «Добро починається із тебе»,приурочений Всесвітньому дню доброти.

13:25 13.11.2020

Турнір знавців музичного мистецтва «Музика в моєму житті»

12,13 листопада 2020 р. між учнями 3 класу відбувся турнір знавців музичного мистецтва «Музика в моєму житті»,під керівництвом учителя Воробець О.Й. Під час заходу учні відгадували назви пісень з мультфільмів, розгадували загадки, ребуси про ноти і музичні інструменти.Учні 1,2 класів під супроводом своїх наставників Кос Н.М. та Чепіль О.Й. вивчили танець «Веселі каченята».

13:24 13.11.2020

Тиждень музичного мистецтва

Музика є мовою серця, найніжніших почуттів, світу емоцій людини. Музика стимулює учнів до творчої діяльності, сприяє формуванню пізнавальних та емоційно-мотиваційних функцій, розвитку творчого мислення, здібностей, комунікативності, а також позитивних якостей характеру.

13:22 11.11.2020

Відзначення Дня української писемності та мови у дошкільній групі "Веселка"

Ми живемо на чудовій, багатій, мальовничій землі-на нашій славній Україні.Розмовляємо рідною українською мовою.А мова у нас-багата, мелодійна,щира,як і душа українського народу.Її зміцнення та розвиток-почесна місія від наймолодшого до найстаршого громадянина України.Дошкільнята групи "Веселка" долучилися до відзначення Дня української писемності та мови.За участю своїх наставників провели флешмоб "Любіть,шануйте і плекайте рідну мову".

13:20 09.11.2020

Прогулянка дошкільнят на свіжому повітрі

Прогулянка дошкільнят на свіжому повітрі. Важливим елементом освітнього процесу дошкільного закладу є прогулянки з дітьми.Традиційно прогулянка включає в себе організацію з вихованцями спостережень за явищами природи (рослинним і тваринним світом, неживою природою), різноманітні ігри, трудову діяльність, спортивні вправи і самостійну діяльність дітей за їх вибором.

13:18 06.11.2020

Фізкультхвилинка "Черепаха Аха"

Фізкультхвилинка "Черепаха Аха". Для підвищення загальної працездатності, поліпшення здоров'я дітей дуже корисні фізкультхвилинки.Вихователі дошкільної групи "Веселка" зі своїми вихованцями щодня вивчають нові руханки.Адже вони знімають втому, нормалізують увагу й активність, відновлюють сили, робочий настрій, почуття бадьорості й свіжості, підвищують дисциплінованість.

13:15 05.11.2020

Інструктажі з безпеки життєдіяльності на час осінніх канікул

26-27 жовтня 2020 року класні керівники Гординянської СЗШ І-ІІ ст. провели з учнями інструктажі з безпеки життєдіяльності на час осінніх канікул та бесіди щодо попередження захворювання гострої респіраторної хвороби COVID-19.Учні отримали пам’ятки з безпечної поведінки на час канікул.

13:39 27.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено