A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Гординя Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

День учителя

Щорічно в першу неділю жовтня усі освітяни відзначають своє професійне свято – День учителя.З цієї нагоди 2 жовтня 2020 року у Гординянській СЗШ відбулося традиційне свято «Спасибі Вам, що Ви на світі є…», під керівництвом педагога-організатора Белей Г. С. Учні школи звернулися зі словами подяки до своїх учителів;подарували квіти,листівки, які виготовили власноруч.

22:59 02.10.2020

Міжнародний день музики

У перший день жовтня відзначають Міжнародний день музики. Це свято було призначене на 1 жовтня рішенням ЮНЕСКО з ініціативи Дмитра Шостаковича..

22:57 01.10.2020

Міжнародний день людей похилого віку

1 жовтня у всьому світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку.Цей день нагадує нам усім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

13:54 01.10.2020

цікаві уроки образотворчого мистецтва

29 вересня 2020р. з учнями 1,2 класів проведено цікаві уроки образотворчого мистецтва вчителями Іриною Маланкевич та Ніною Кос.З природнього матеріалу школярі виготовляли аплікації "Їжачок".Учні гармонійно підбирали матеріал відповідної форми і кольору для аплікації,вдосконалили навички роботи з крихким матеріалом.

22:53 29.09.2020

Бабин Яр: історія та пам’ять

29 вересня 2020 року виповнюються 79-ті роковини одного з найжахливіших символів Голокосту — масових розстрілів мирного населення в урочищі Бабин Яр у Києві, вчинені нацистами у 1941-1943 роках. З нагоди вшанування пам’яті жертв Бабиного Яру у Гординянської СЗШ І-ІІ ст. класним керівником 8-го класу Войтовичем Т.М. була проведена інформаційна година «Бабин Яр: історія та пам’ять», під час якої учням був продемонстрований документальний фільм «Бабин Яр у пошуках пам’яті». Учні усвідомили, що це страшна сторінка в історії всього людства. Ми маємо пам’ятати про цей злочин, щоб ніколи знову не допустити його жахливого повторення.

15:49 29.09.2020

Троє поросят

Дошкільнята групи "Веселка" на занятті художньої діяльності переглянули казку "Троє поросят".Ця казка вчить дітей гуртуватися, бути розумними, кмітливими та дружно жити у родині.Вихователем Лівач Н.Я. було запропоновано діткам намалювати будиночок до теми "Ми-одна дружна сім'я".Під час малювання дітки брали активну участь не тільки у створенні своїх малюнків,але й коментували інших.Усі малюнки Наталя Ярославівна почепила на стенд та побажала вихованцям,щоб ці роботи були символом щастя і дружніх відносин у їхній дошкільній домівці.

13:52 29.09.2020

Всеукраїнський день дошкілля

Щорічно в останню неділю вересня в нашій державі відзначають Всеукраїнський день дошкілля. З цієї нагоди 28 вересня 2020 року дошкільнята групи «Веселка» при Гординянській СЗШ І-ІІ ст. провели разом із своїми наставниками радісне дійство «Наш садочок – рідний дім». Діти гарно декламували вірші, співали радісні пісні українською та англійською мовами. Під час проведення конкурсів вихованці показали свою творчість та вміння працювати у команді. На завершення заходу заступник директора з навчально-виховної роботи Тимців Т.Г. привітала працівників дошкільної групи з їх професійним святом.

17:46 28.09.2020

Веселі старти

В рамках Олімпійського тижня за участю учителів Кос Н.М. та Чепіль О.Й. відбулися естафети « Веселі старти» серед учнів початкових класів.Змагання сприяли розвитку спритності та витривалості,умінню стійко долати труднощі в команді.Кожна естафета була направлена на зміцнення здоров’я учнів.

15:47 28.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено