A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Гординя Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

ВАЖЛИВІСТЬ ВАКЦИНАЦІЇ

Дата: 26.04.2024 15:23
Кількість переглядів: 32

З нагоди важливості та актуальності теми вакцинації для нашого здоров'я та безпеки, сьогодні в Гординянській гімназії були фахівці у сфері епідеміології - лікарі-епідеміологи Самбірського районного відділу ДУ "Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України".

Захід був присвячений питанням захисту здоров'я через вакцинацію та профілактику розповсюдження захворювань. Лікарі доступно розповіли учням про важливість щеплень, наголосивши на їхньому впливі на загальний стан здоров'я та населення в цілому.

Учасники заходу мали можливість ознайомитися з інформаційною презентацією, яка розкрила основні аспекти процесу вакцинації та її позитивний вплив на здоров'я людини. А також насолодитися навчальним мультфільмом, що яскраво та ілюстративно відобразив важливість цієї процедури.

Під час зустрічі, учні не лише зрозуміли важливість регулярної вакцинації, але й задали багато цікавих питань, які лікарі з задоволенням відповіли.

Дякуємо гостям за корисну та пізнавальну інформацію, яка допоможе нам у подальшому зберегти своє здоров'я та дбати про благополуччя нашого оточення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено