A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Гординя Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ДИТЯЧОЇ КНИГИ

Дата: 02.04.2024 14:28
Кількість переглядів: 53

Щороку 2 квітня у світі відзначають Міжнародний день дитячої книги. Це свято було започатковано у 1967 році, а дата була обрана не випадково. Саме цього дня народився славетний данський казкар - Ганс Крістіан Андерсен.
  2 квітня у Гординянській гімназії вчителем зарубіжної літератури Монастирською В.А. було проведено виховний захід "Її величність - книга". Учні переглянути презентацію "Подорож до витоків дитячої книги", під час якої ознайомилися із відомими письменниками та їх книгами, дізналися цікаві факти про життя та творчість Г.К. Андерсена і пересвідчилися, як вдячні данці увічнили героїв, створених фантазією Великого Казкаря, зіграли літературну гру "Чи знаєш ти казки Андерсена", прочитали пам'ятку "Навіщо читати книги".
  В усі часи люди славили книгу. Як тільки її не називали: і джерело мудрості, і цілителькою душі, сонячним сяйвом і рікою, що живить Всесвіт. Є багато див на Землі створених природою і зроблених людиною, та чи не найбільше диво з див - книга. Книга -  мовчазний, але вірний друг, добрий порадник.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено