A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Гординя Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

10-РІЧЧЯ СПРОТИВУ ОКУПАЦІЇ АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ ТА МІСТА СЕВАСТОПОЛЯ

Дата: 26.02.2024 12:22
Кількість переглядів: 103

26 лютого 2024 року ми разом вшановуємо 10-ту річницю спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, події, яка стала символом героїзму та відстоювання територіальної цілісності України. На цей важливий день ми згадуємо мітинг у Сімферополі, де кримські татари та проукраїнські активісти виступили за нашу державність.

Вчитель історії Тарас Білинський провів загальношкільну виховну годину на тему "Спротив триває!", нагадавши всім про важливість не забувати історію та виявляти солідарність у боротьбі за національну незалежність. Він акцентував увагу на тому, що спротив Криму є спільною справою, і висловив вдячність учасникам за пам'ять та відданість ідеалам національної єдності.

Учні нашої гімназії продемонстрували свій талант та відданість, підготувавши малюнки на тему "Мій Крим". Адміністрація організувала виставку цих робіт, де кожен може оцінити та насолодитися творчістю наших здобувачів освіти.

Нехай цей захід стане ще однією кроком у вихованні покоління, що поважає і любить свою країну. Разом ми єднаємося, спираючись на нашу історію, і віримо у майбутнє, коли всі території нашої держави будуть вільними від окупації.

Спільно відзначаємо цей день та продовжуємо наш шлях до перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено