A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гімназія с.Гординя Новокалинівської міської ради
Самбірського району Львівської області

Тиждень безпеки дорожнього руху

Дата: 21.05.2021 15:18
Кількість переглядів: 73

17 травня 2021р. у Гординянській СЗШ І-ІІ ст. розпочався Тиждень безпеки дорожнього руху. З метою запобіганню дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах серед учнів 6-9 класів вчителем основ здоров’я Тимців Т.Г. був організований флешмоб «Обов’язки і права пішоходів». Четвертокласники за участю вчителя початкових класів Фурдин Е.О. на практичному занятті «Безпека руху – запорука життя і здоров’я» усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Учні 1 класу разом з вчителем Чепіль О.Й. створили книжку-розмальовку " Правила для маленьких пішоходів", яка служить їм нагадуванням про правила дорожнього руху.

Класні керівники Янківська І.К. та Войтович Т.М. разом зі своїми вихованцями взяли участь Всеукраїнському змаганні Хештег-Марафон. Під час єдиного національного уроку “Безпечна дорога додому” школярі переглянули відеоролики “Безпека на дорозі”, “Правила поведінки на вулицях і дорогах” і “Правила використання світлоповертальних елементів” та змагалися у вікторині “Водії проти пішоходів”. Вчителі початкових класів Ніна Кос,Оксана Воробець провели зі своїми вихованцями ряд заходів: тематичні бесіди «Безпека на дорозі-безпека в житті», «Твій безпечний шлях до школи»; вікторину «Дорожня грамота»;  виготовили  лепбук  «В країні Дорожніх знаків». Учні ознайомилися з дорожніми знаками, розглянули  життєві ситуації ,які можуть виникнути на дорогах і тротуарах.

Класними керівниками  Марією Ваврин та Вірою Монастирською  було проведено тематичні виховні години «Безпека пішохода та велосипедиста»,  « Правила дорожнього руху. Будь обережним на дорозі»,  метою яких було активізувати знання учнів про правила дорожнього руху, сприяти закріпленню життєвих навичок аналізу дорожньої ситуації, розвивати навички безпечної поведінки на дорозі. Учні продемонстрували високий рівень знань з правил дорожнього руху,  поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім  рухом.

Возможно, это изображение (4 человека, люди стоят и на открытом воздухе)

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено